Ett positivt formbesked från Gällivare

Helgen är långt ifrån slut, men jag kan ändå se tillbaka på en härlig helg. Jag har dels kört några bra träningspass dels fått inspiration från Gällivare, där Hellner och Kalla levererat – som vanligt. Att dessutom Daniel R imponerade både i går och idag är extra kul. Det kommer att bli en bra vinter.

Det känns dock lite märkligt att åka ifrån den vinter jag gillar så mycket. En normal vinter brukar inte vara så här bra så här tidigt och att jag redan har åkt så pass många längdmil är över förväntan. Men, det är med lite blandade känslor jag åker på onsdag. Fast å andra sidan kollade jag in vädret och de förväntade vågorna i San Juan Del Sur nyss: strålande solsken, 27 grader och 2,4 meters vågor. Det kan bli en bra månad.

Jag tror att jag ska specialstudera landslagsåkarnas teknik och sedan eventuellt köra ytterligare ett pass på Lugnet ikväll. Jag ser först och främst fram emot en månads värme och surfing, men sedan ser jag fram emot vintersäsongen – där VM i Oslo och världscupfinalen i Falun blir två höjdpunkter.

Lämna en kommentar