Min sista dag på SportHälsa

Idag fick jag i vanlig ordning gå upp riktigt tidigt, 4:45 närmare bestämt. Men nu är det slut på det. Visserligen kommer jag att behöva gå upp tidigt någon gång då och då, men inte för att åka till SportHälsas redaktion i Stockholm – vilket jag gjort varje måndag i 1,5 år.

Det är med visst vemod som jag lämnar tidningen, som är väldigt fin och har blivit mer och mer som jag vill ha den. Att få jobba med ens stora intresse: träning och hälsa, är få förunnat och jag är väldigt glad att jag fått möjlighet att göra det. Men efter nio nummer av SportHälsa känner jag att jag har gjort mitt och att det är läge för någon annan att ta över. Jag vet att det åtminstone finns två bra kandidater, hoppas …

Min pappa frågade mig vad jag ska göra nu. Jag måste ju ersätta SportHälsa med något. Det är sant, fast det är inte riktigt klart vad det blir än.

Lämna en kommentar