Fick tänka om pga en borttappad röst

Idag vaknade jag utan röst och därmed fick jag skjuta upp alla intervjuer till kommande nummer av Hemma i HSB till senare i veckan. I stället för jag ägna dagen åt diverse grejer som går att göra utan röst, det vill säga bokföring och lite annat smått och gott.

Lite lite röst har dykt upp under dagen och jag har försökt vara så tyst som det bara går (vilket faktiskt är väldigt svårt …). De intervjuer jag hade tänkt göra fick vänta och min veckoplan sprack därmed lite grann, men det är inte värre än att jag får tänka om helt enkelt. För det första så gjorde jag och Camilla klart min ekonomi för 2010 i lördags och min deklaration är därmed klar rekordtidigt. Min pappa, som brukar vara ute i god tid, blev helt knäckt när jag berättade att jag redan är klar. Därför skrev jag ut hela mitt redovisningsår 2010, det förenklade årsbokslutet samt alla papper som jag ska skicka in till Skatteverket så snart som jag får deklarationen i vår. Skönt! Av bara farten gjorde jag lite bokföring och skrev ut några fakturor på förmiddagen. Till det behövs verkligen ingen röst.

Det börjar dra ihop sig till årets Engelbrektslopp och den ordinarie anmälningstiden gick ut igår. Nästan 2500 skidåkare har anmält sig och det kommer att bli en stor skidfest i Norberg nästa helg. Nu hoppas jag bara att vädret blir precis så bra som yr.no säger att det ska bli. Hoppas hoppas. Själv hinner jag inte åka och med dagens förkylning hade det nog inte varit aktuellt heller. Jag har uppdaterat www.engelbrektsloppet.se och lagt in information om startled, seedning och efteranmälan.

Jag har även börjat små smått med ett nytt uppdrag. Framöver kommer jag att vara webbredaktör/webbskribent på www.sporthalsa.se och www.matchdax.se. Förutom att skriva en nyhet om dagen kommer jag även att sköta webbplatsernas facebook-sidor. SportHälsa-sajten drar jag igång direkt, medan jag kommer att smyga igång på Matchdax. Jag måste först uppdatera mig lite inom den allsvenska fotbollen. Det ska hursomhelst bli kul att skriva – både om sport och hälsa samt om fotboll. Jag har saknat fotbollen.

Laddar för spanska, även om det blir svårt att prata så mycket. I dag är det första dags för språkcafé och sedan även spanskakurs på Medborgarskolan. Besos!

Lämna en kommentar