Una chica sin voz

Vilket betyder något i stil med: En tjej utan röst, och jag inser att jag inte skulle överleva många dagar utan att kunna prata. Det är ju det jag gör. Hela tiden. Idag har jag dock gjort sisådär tre-fyra-fem intervjuer och som tur var har mina intervjuoffer pratat mer än vad jag har gjort.

Gårdagens spanska, först spanskcafé på Wayne´s, som Dalarnas Tidningar gjorde ett reportage om i dagens tidning – Läs reportaget, gick sisådär med tanke på att jag egentligen inte hade någon röst alls. Men men. Jag sköt även upp de intervjuer jag hade tänkt göra igår med förhoppning om att ha mer röst idag. Det har jag, eller hade – innan alla intervjuer jag gjort idag. Jag har jobbar parallellt med två jobb och vid sidan om har jag i vanlig ordning pysslat med Engelbrektsloppet. Jobben är dels några reportage till kommande nummer av Hemma i HSB dels ett reportage till SportHälsa, där jag intervjuat tre träningstokiga personer till ett större reportage om PT-kampen, tävlingen där en personlig tränare och kund tävlar mot andra under 10 veckors tid.

Idag fick jag även några Svensk Idrott på posten och jag är mer än nöjd med mitt reportage om Fagersta Backhopparklubb. Jag har lagt ut texten under fliken texter på hemsidan – Gå dit Av en slump råkade jag läsa Johanna Frändéns intervju med Andrés Iniesta och blev sjukt peppad inför min Spanienvistelse. Överhuvudtaget är Iniesta en stor fotbollsspelare. Den största i mina ögon – Läs reportaget På Aftonbladets sida dyker det alltid upp intressanta artiklar om intressanta personer i fältet till höger på sidan. Idag var de bland andra Káka, Xaví, Torres, Zlatan (så klart), Ronaldinho och Stefan Alvén. Just det. Mina kusiners morbror som numera står till svars för allt som händer och sker i Djurgårdens IF.

Någonstans i högerfältet skymtade även Gerard Piqué förbi och han bekräftar nu att han är kär. I Shakira. De träffades under inspelningen av hennes VM-låt Waka waka. Jag måste säga att hon valde rätt (eftersom jag antar att Iniesta ändå inte var intresserad). Jag har svårt att tänka mig att Piqué bara är 23 år gammal och med tanke på att Shakira inte direkt ser ut som 34 borde de väl passa bra ihop. Eller?

Lämna en kommentar