Fotosession på Romme alpin

I dag var det sol, äntligen! Och med tanke på all den snö som ligger så fint på alla granar och hus var det bråttom ut i skidbacken för att försöka fånga vargavintern på bild. Peter och Viktor var modeller och om vi lyckades? Ja, jag tror det. Har dock inte haft tid för bildbehandling än, men många bilder bra ut och några såg faktiskt riktigt grymma ut.

Vi fotograferade dels åkbilder i Åkes dröm, Sydhanget och Diagonalen. Att försöka få med en skidåkare i action samt en snygg vy över toppstugan vore kul och vi testade lite olika varianter. Peter kan det där med foto/modellande och hade knallgula byxor och klarblå jacka vilket gav riktigt fin kontrast i bilden. Det är inte bara att knäppa inte.

Dessutom skulle lodgen fotograferas och förhoppningsvis fick jag till någon bild med en fin vy över lodgen, en full sexstolslift och en knapplift i förgrunden. Det vore något det!

Provade mitt nya fasta 50-objektiv och är väldigt nöjd. Skulle även vilja ha mitt dröm 70-200. Då vore lyckan total och jag skulle aldrig ha någon ursäkt för att inte ta bra bilder.

Lämna en kommentar