Fullt upp och ont om tid

Det går i ett, jobb, jobb, jobb, jobb och lite mer jobb. Sedan försöker jag pyssla in ett och annat träningspass och därmed blir det väldigt lite tid över till allt annat. Men jag är fantastiskt glad över att det finns jobb, massor av jobb. Det tar liksom aldrig slut. När jag blivit lite mer rutinerad kanske jag kommer att välja bort vissa ”mer tråkiga” jobb, fast hittills har det varit ont om sådana. Och det är ju så kul att säga JA JA JA.

Veckan som gått har bjudit på lite av varje, eller mycket av varje för att vara exakt. Som vanligt började den med en hektiskt dag på SportHälsa. Med drygt två veckor kvar till deadline för februarinumret börjar det dra ihop sig. Omslag, puffar, finslip av artiklar och allmänt fix. Det känns extra kul att min god vän hemifrån, Sofie, ska skriva en krönika om hur det var att vara finalist på tävlingen på årets Nike convent.

Förutom lite allmänt fix, läs pension, deklarering, försäkringskassan och skatteverket, var det mycket fokus på RF. Förbundens manualer måste bli klara samtidigt som vi ska lansera den nya sidan idrottonline.se/forbund. Samtidigt uppdaterades systemet med en rad nya funktioner som påverkade mycket olika och därmed var jag tvungen att göra om flera av de andra manualerna också.

Hann även med att få iväg en färdig Samhall-atikel, skriva pressmeddelande och uppdatera Engelbrektsloppets sida, styra upp nästa jobb: Dalafrakt, fotokurs och spanska innan jag var på Romme Alpin och körde skidskola fredag och lördag. Fullt ös!

Lämna en kommentar