Gott nytt år!

Och jag är helt övertygad om att 2012 kommer att bli mitt bästa år någonsin, ditt också.

En del är väldigt mycket för sammanfatta år i krönikor. Jag vet inte. Jag ser hellre framåt. Fast om jag ska kika i backspegeln lite var 2011 ett intressant år. Ni får själva lägga en värdering i det. Å ena sidan har året varit väldigt kul och jag är väldigt nöjd med att ha bott i stort sett hela året i mitt paradis San Sebastián. Å andra sidan började året lite halvdant eller omvälvande med en stor förändring och att bestämma sig för att inte leva med någon som man tycker otroligt mycket om är svårt, det svåraste någonsin.

Samtidigt tror jag, utan att bli alltför sentimental, att jag lärt mig mycket om mig själv. Den meningen låter egentligen lite väl pretentiös för min smak, men det jag framför allt har lärt mig eller kommit på är vad jag vill och måste förändra. En spansk mening som jag har lärt mig idag och som är vacker och som jag gillar mycket är: depende de los ojos con los que se mire, vilket betyder ”i betraktarens ögon”.

Och ja, jag är övertygad att 2012 blir det bästa året någonsin. För mig. Och att jag kommer att uppskatta saker som jag aldrig trott att jag skulle uppskatta. Jag ser fram emot det. Men först ser jag verkligen fram emot kvällen och att få fira in det nya året med vindruvor (!) i staden jag älskar över alla andra.

Lämna en kommentar