Nu kan det bara bli bättre …

Mitt 2012 började lite märkligt, eller ta bort lite för att tala sanning. Men men, efter några dagar väldigt bra å ena sidan men å andra sidan väldigt märkliga börjar det nog reda upp sig lite. Eller jag vet inte.

En sak som är väldigt bra med 2012 är att jag har flyttat till en ny lägenhet som jag älskar. Jag lovar att återkomma med några foton snart, men den är hur bra som helst och faktiskt lite av en drömlägenhet. Skönt att inte bara ha ett litet litet rum utan ett jättefint kök, ett coolt vardagsrum med stenvägg, en riktigt stor tv och världens mest avancerade dusch. Dessutom har jag en jättestor superskön säng, vilken jag i och för sig har varit lite orättvis mot de första dagarna. Det är ju inte dens fel att jag inte har kunnat sova.

Idag är det hursomhelst mycket bättre, trots att jag fortfarande är förkyld. Solen skiner och det är 15 grader varmt och jag ska alldeles strax bege mig ut och titta lite på tidernas största vågor. Dessutom har jag pratat både länge och väl med Erika i Colombia, och som alltid ME ENCANTA. En annan sak som också är väldigt bra är att jag huxflux har börjat prata spanska kanske inte bättre, men i alla fall mer eller minst lika bra som engelska. Jippi!

Nu ska jag se norskorna spöa svenskorna i Tour de ski innan jag ska bege mig ut i solen. Vissa saker är rätt bra ändå … Och ja, jag har fortfarande förhoppning om att 2012 ska bli mitt bästa år någonsin. Nu kan det ju bara bli bättre …

Lämna en kommentar