Gott nytt skid- och surfår 2011

2011 kommer att bli ett bra år. Det är jag helt övertygad om. Årets första dag får förhoppningsvis spegla resten av året och även om jag inte kommer att åka lössnö de kommande 364 dagarna så hoppas jag kunna behålla känslan.

Just nu är det årskrönikor högt och lågt. En av de jag gillar bäst hittills är 10:ans Sportkrönika samt krönikören Johanna Garås minnen från fotbollsåret 2010. Hon har med två helt fantastiska klipp, som jag sett förut men aldrig kan få nog av. Båda finns på Youtube och är väl värda att se:
När spanska drottningen stegar in i omklädningsrummet efter VM-guldet
(en lättklädd Puyol är bäst)
Intervjun med nyblivne VM-guldmedaljören Iker Casillas
(som tar en helt otippad vändning – fast ändå inte …)
Okej, jag erkänner. Jag gillar Spanien och jag gillar fotboll.
Jag tänker dock inte göra någon årskrönika. Det fick jag nog av när jag jobbade på en nyhetstidning och det var slit med sportåret som gått, nyhetsårskrönika och året i bilder HELA DECEMBER. Det är jag väldigt glad att slippa.

Att jag har världens bästa jobb? Nja, det tror jag inte så många skulle hålla med om. Fast jag klagar inte, och just idag har mitt jobb faktiskt varit fantastiskt bra. Det var ett par minusgrader och hade snöat en decimeter (vilket med Rommemått mätt är ett rejält dump) och jag fick börja dagen med skärande svängar ihop med två konståkerskor från Borås. Kan det bli bättre? Att vara skidlärare kan vara riktigt kallt om tårna, slitsamt och drygt. Fast det kan också vara alldeles underbart. Det är det oftast och att få möjlighet att flytta ut kontoret utomhus några dagar då och då är en fantastiskt möjlighet. Okej, jag är beredd att hålla med – variationen i mitt jobb gör det kanske inte till världens bästa, men till ett på min topp-10-lista.

Jag hoppas få fortsätta åka lössnö, framför allt i Chamonix om ett par veckor. Jag hoppas även på mer lössnö och mer skärande svängar på Romme. Efter vintern väntar Spanien, San Sebastián och mer surfing. Förhoppningsvis kan jag bättre på statistiken i mitt förra inlägg rejält under mina tre månader där.

Därför blir det ett gott nytt skid- och surfår 2011!

2 svar på ”Gott nytt skid- och surfår 2011”

Lämna en kommentar