Två bra dagar på jobbet

Eller fler egentligen, eftersom både fredagen och lördagen också innebar jobb. Men igår och idag har dessutom solen visat sig från sin bästa sida och att då få vara ute och jobba … Ja, det är helt enkelt så bra att det är lätt att glömma bort att det råkade vara 16 minusgrader. (Mina tår glömde dock inte bort den lilla detaljen …)

Igår var det avslutning i skidskolan på Romme Alpin och nöjda och glada barn belönades med guldmedalj. Själv belönade jag mig själv med en ny mintgrön hjälm. Insåg att jag haft min hjälm sedan jag säsongade i St Anton och med tanke på att det är 10 år sedan så är jag väl värd en ny. (10 år sedan??? Bara det är ju egentligen helt sjukt.)

Idag har jag varit i Fagersta på ett jobb. Tidigare i höstas var jag hos Fagersta Backhopparklubb och gjorde en intervju med ledaren, eldsjälen och alltiallon Seppo. Det var dock lite halvsvårt att ta bilder i ösregn och med barmark så dagens besök var endast för att ta bra bilder i snön. Det var dock såpass kallt att både de unga backhopparna och min kamera började strejka efter ett tag. Som tur var hade jag fått några bra bilder, som jag ska göra vid och skicka till Svensk Idrott i morgon.

Innan Fagerstabesöket körde jag 15 km längdskidor vid NOK-stugan. Jag hade bestämt mig för rundan runt Håberget och lät inte de 15 minusgraderna stoppa mig. Dock tyckte mina tår att det var lite väl kallt och jag har sällan haft så ont i tårna som när de tinade upp i omklädningsrummet efteråt. Efter en god latte och trevlig pratstund hos Johanna i Söderbärke på vägen hem, hann jag precis lagom till damernas dubbeljakt i Tour de ski OCH som de körde. Hatten av för Haag och Kalla!

Lämna en kommentar