Höst på Romme Alpin

Idag har jag varit ute och fotograferat Romme Alpin i höstfärger. Det var en riktigt kall morgon och strålande sol. Egentligen lite väl fint väder för fotografering men precis lagom härligt för att orka ta sig upp tidigt på morgonen och bege sig ut.

Efter en sväng via toppen och sedan via Snöberget tog jag mig slutligen fram på torget på framsidan och fotograferade lodgen och alla andra byggnader på framsidan. Hösten är verkligen vacker och det är lätt att glömma bort det då man är van vid Romme Alpin i vinterskrud. Hade jag varit och fotograferat igår hade jag kanske även kunnat fotografera en skjuten älg. Nu hann de forsla bort den och i och med att jaktlaget sköt full igår var det ingen jakt på berget idag. Kanske lika bra det, eftersom jag inte direkt var utrustad med orange skyddsväst och ibland är ganska lik en älg.

Förhoppningsvis kan jag njuta av det fina vädret även i eftermiddag. Vi får se om det blir en sväng till Skutskär i eftermiddag. Det kan bli det, trots att det inte blåser lika mycket idag som igår. Jag ska hursomhelst beta av ett träningspass nu innan lunch och sedan göra lite allmänt smått och gott. Oavsett eftermiddagens sysslor så ser jag fram emot en skön dag och en bra början på helgen.

Lämna en kommentar