Hur svårt kan det vara att göra välling?

Har betat av en hel del både bra och svåra jobb idag och var mycket nöjd till jag fick ett svårt uppdrag alldeles nyss: Välling.

Insåg nöjt att jag klarat av både ett och annat utmanande jobb idag (bland annat 70 min rullskidor på en ganska kuperad bana – och nej, jag ramlade inte). Dagens svåraste uppdrag skulle visa sig vara vällingen. Vadå välling tänker ni nu? Jo, jag fick i uppdrag att ta med mig välling till Arlanda i morgon bitti. Lite märkligt jag vet, men ändå. Jag fick ett enkelt meddelande: ”Kan du ta med välling, finns en en burk med svart lock i ett skåp mittemot spisen.” Men hur tusan gör man välling? Jag hade en kompis på besök, som nog gjort ungefär lika mycket välling i sitt liv som jag och hon tyckte vi skulle googla det. Smart. Och det visade sig givetvis inte alls vara svårt. Snarare busenkelt.

Kunde heller inte låta bli att följa lottningen i Champions League och rent dramaturgiskt kunde det väl knappast bli sämre: Barcelona och Milan i samma grupp och jag har redan nu bokat in den 13 september i kalendern. Spik. FC Barcelona – AC Milan och säsongens CL kan knappast börja bättre.

Noterar även att strejken i Spanien i avblåst och jag tajmar därmed med återkomst i Spanien med premiäromgång i La Liga. Klockrent.

Lämna en kommentar