I morgon bär det av – mot Mellanamerika

Efter en hektisk dag med en massa fix (till råga på allt glömde jag det viktigaste – vaccineringen) börjar jag nu vara ganska redo att bege mig mot Arlanda. I morgon bär det sedan iväg, via London, New York och slutligen till San José, Costa Ricas huvudstad.

Resan börjar i Costa Rica, som är det mest amerikaniserade landet i Mellanamerika. Förhoppningsvis slipper jag de flesta amerikaner då jag direkt ska åka ut i djungeln i Rara Avis. Efter några dagar där fortsätter färden till Nicaragua, där tre veckor ska tillbringas. Förhoppningsvis bjuder de på sol, surfing, spanska, träning och ett och annat partaj. Gärna inslag av salsa och cumbia. Det återstår att se.

Jag ser verkligen fram emot fyra veckors ledighet och ska försöka skriva här någon gång då och då. Adios.

Lämna en kommentar