Idag har jag utnyttjat min jobbsituation

Det är strålande solsken och vad passar då bättre än att vara UTE. Idag har jag verkligen utnyttjat min jobbsituation och passade på att köra en timme rullskidor i samband med lunchen. Dessutom stod spanska på schemat och den lärarledda timmen tillbringades i en solig trädgård utanför Falun. Lite jobb har jag dock hunnit med och är nyss tillbaka på kontoret efter ett snabbesök på skidförbundet. Jag jagar även en del HSB-folk, vilket i vanlig ordning visar sig dra ut på tiden.

Som tur är har jag dragit igång HSB-jobben i god tid. Då finns det tid för lite allmänt strul och lite fix och trix. Ett av de största jobben i kommande nummer av Hemma i HSB handlar om en kundundersökning som HSB gjort. Det är mycket siffror och mycket diagram i en enda förvirring. Hua. Jag ska även göra en intervju med världens bästa innebandyspelare åt HSB samt skriva om ett konstnärligt trapphus – vilket är väldigt skoj.

Tyvärr tyvärr tyvärr kommer skidförbundets tidning Ski and board magazine att läggas ner. Vi ska göra de två återstående numren, men sedan är det stopp. Det är synd eftersom de jobben varit väldigt kul. Idag var jag på skidförbundet en snabbis och fick lite inspiration och information om förbundets ungdomssatsning: Bli en stjärna på skidor.

Annars har dagen gått i spanskans tecken och jag har klurat lite på hur jag ska kunna få användning för spanskan ytterligare framöver. Jag hoppas få fler kola tips och en del egna idéer framöver. Idag gick det betydligt bättre att prata spanska också, till skillnad från förra veckan då allting bara kändes fel och jag stakade mig hur mycket som helst. Apropå stakning. Var egentligen inte så sugen på rullskidor, men efter att ha läst lite om Anders Svanebo (Sveriges bästa rullskidåkare, som jag ska intervjua i Ski and board magazine) blev jag peppad. Gårdagens bodypump, zumpa och just det, kuperade lunchlöpningspass kändes visst i benen.

Hoppas hinna med en cykelsväng innan solen går ner!

Lämna en kommentar