Ja ja ja ja jaa JAA JAAA

Äntligen dök solen upp och visserligen har jag haft alldeles för mycket att göra för att vara ute, men jag gick ut ändå.

Eller rättare sagt så började jag dagen med jobb i franska Hendaye, där jag gjorde ett reportage om svenska Surfakademin. En bra dag på jobbet helt enkelt. Sedan fick jag ett positivt besked kring en lägenhet i Falun och nu är det klart. Jag blir Falubo från och med 1 augusti. Att det blir Falun har jag visserligen vetat om ett tag, men var, när och hur har varit oklart tills idag. Skönt. Då behöver jag inte bry mig om det. Eller jo. Jag behöver fundera en aning på vad jag ska fylla de 64,5 kvm med. Inte för att jag behöver fylla den till bristningsgränsen, men jag behöver kanske någon mer pinal än en soffa, fyra stolar och ett skrivbord.

Idag stod det vilodag på schemat och vilodag = 3 h surf 🙂 Bra där.

Lämna en kommentar