Jag börjar känna igen mig själv …

… och jag trivs med det. Med vad? Med att känna igen mig själv? Nej, snarare av att allting händer på en och samma gång samt att jag har fått tillbaka ett sug av att flänga lite igen. Och tur är väl det.

Idag har varit en bra dag. Den började med perfekta små vågor på Zurriola i morse och trots att det var näst intill minusgrader så är möjligheten till surf något jag verkligen kommer att sakna här. Efter en timmes rolig liten surf nästan ensam var det dock dags att ta tag i lite viktiga saker. Först sydde jag ihop reportaget om livräddning, som med gårdagens mer actionfyllda träningspass blev betydligt bättre än vad det var tidigare. Efter lite fix med bilderna kunde jag bocka av det på min rosa post it-lapp. Post it-lappar ja, det är ytterligare en sak som gör att jag börjar känna igen mig själv. Denna vecka och kommande är helt fylld med post it-lappar i olika färger.

Efter att även ha skrivit om en ny cool tävling, Stockholms brantaste, gjorde jag en koll på vad som behöver fixas inför kommande SportHälsa. Jag har tydligen sagt ja till att vara redaktör för de två kommande numren. Dessutom skrev jag två artiklar till www.sporthalsa.se.

Jag har även varit tvungen att styra upp kommande veckas plugg och ett seminarium i övermorgon samt en presentation jag ska hålla om en vecka närmar sig med stormsteg. Dessutom ska jag och mamma snart till Andalucía, men innan dess ska jag en sväng till Stockholm och Borlänge. Jag har även fått förfrågan om ytterligare fläng framöver …

NU: Backintervaller SEN: Champions league

Lämna en kommentar