Jag gör som fåglarna – fast tvärtom

Sitter på Arlanda och tittar ut på snön på fälten och snöhögarna. Förhoppningsvis är det den sista snön jag ser på ett tag. Jag älskar visserligen snön och vintern, men nu har jag fått nog. Jag gör tvärtemot alla de 10 000-tals tranor som sägs vara på väg till Hornborgasjön.

Tranorna åker norrut efter en lång och skön vinter söderöver. Jag åker söderut efter en lång och skön vinter norröver. Helt perfekt. Fast jag har med mig lite vinter i form av ett ljusblått skidfodral med blommor på. Damen i odd size-bagage-disken tittade lite märkligt på mig och frågade två gånger om jag skulle till Ängelholm. Ja, svarade jag och tänkte berätta att skidfodralet är på väg till Spanien. Bara för att det är ett skidfodral måste det ju inte innehålla skidor, eller hur?

Nu är jag rädd att göra er som av någon anledning läser mina mer seriösa uppdateringar kring jobb besvikna. De närmaste månaderna kommer denna blogg innehålla väldigt lite jobb och desto mer annat, läs träning, Spanien och surfing. Först ska jag dock göra en mellanlandning i Skåne, först i Ängelholm och sedan i Kristianstad. Och förresten, idag ska jag även göra en avstickare till Halmstad.

Okej då, lite jobb. Jag skickade nyss den allra sista sidan för korr till Ulla. I morgon ska jag göra klart utkastet och sedan är det i stort ett klart. Ett helt magasin. Mitt. Så coolt.

Så från och med nästa vecka ses vi här en español eller vid brytet. Vamos!

Lämna en kommentar