Dan före dan före avresedan

Fast inte riktigt. På torsdag åker jag söderut för några dagars mellanlandning i Skåne. Men jag ser fram emot det, för även där har de barmark och det jag ser fram emot mest är att få springa i skogen och andas vår. Näst mest ser jag fram emot att träffa mamma, pappa, Johan, mormor, morfar och alla andra.

Idag har jag levt mig in i gamla sportjournalisttakter igen. Har skrivit om spekulationerna kring Sveriges startelva i kvällens EM-kval mot Moldavien och satt sedan med en färdigskriven artikel lagom till presskonferensen klockan 14.00. Jag hade dock fel och fick slänga ut Jonas Olsson och peta in överraskningen Mikael Antonsson lite snabbt innan jag tryckte på publicera. Attans. Jag var inte först. Artikeln finns på www.matchdax.se där du för övrigt kan följa kvällens match samt läsa om inför- och eftersnack.

Annars blev det först idag som jag fick dra det feta strecket över två tidigare jobb. Skönt. I övrigt har IdrottOnline Magasin stått på schemat och jag har filat på omslaget. Ett omslag är verkligen väldigt viktigt och det gäller givetvis både bildval, innehåll i puffar, färgton och allt annat. Det börjar dock se bättre och bättre ut och jag ser väldigt mycket fram emot att få det färdiga magasinet i min hand.

Jag har varit riktigt sliten i benen de senaste dagarna och har tagit en vecka off när det gäller träning. Det innebär inte att jag inte har tänkt träna, utan att jag inte har tänkt följa nån träningsplan. Ikväll blir det löpning med tjejerna och givetvis blir det barmarkspremiär i Skåne senare i veckan. Det känns dock skönt med lite vila, särskilt med tanke på vad som väntar på måndag. Då blir det åka av.

Lämna en kommentar