Jag har ännu inte lämnat köksbordet …

… och jag är på mitt allra bästa humör. Eller inte. Jag tänkte jobba hemifrån några timmar i morse, men fastnade i datakrångelsupport. Har precis insett att jag behöver en NY dator, precis lagom tills min en vecka gamla dator började kännas lite som min och många program och annat tjafs kommit på plats. Jag kanske kan skicka en faktura på tre dagars pyssel till Asus eller Onoff. Förmodligen inte och jag ska inte vara bitter, bara lite. Prylar och teknik … Bokade i alla fall en Spanienresa nyss och efter lasagne och sisådär åtta koppar kaffe är jag nu lite mer på hugget igen.

Jag har faktiskt hunnit med lite jobb trots allt. Gjorde två uppdateringar av RF-manualer på min mini-PC i morse. Det var lite krångligare än vanligt, så klart, men gick ändå bra och var väldigt väldigt bra att kunna presentera dem idag eftersom de nya funktionerna går i produktion idag. Jag har också hunnit städa en av mina två våningar i min alldeles fantastiska etta. Bara nedervåningen kvar men eftersom jag ska få djuriskt besök ikväll tänkte jag kanske vänta tills i morgon.

Har äntligen kunnat bestämma mig för Spanien i sommar, var egentligen inte så mycket att klura på, men jag har haft så svårt att veta OM och NÄR jag skulle ha tid. Nu har jag hursomhelst bestämt mig för att ta mig tid 10 dagar i mitten av juli. Blir spanska, surf och cerveza i San Sebastian. Me like.

Eftermiddagen kommer att gå i Idrott i skolans tecken samt lite plan inför ett nytt kommande jobb …

By the way, tack pappa!

Lämna en kommentar