Jag skickade ett mail till 22 000

Idag skickades ett mail ut till de 22 000 som sprang Behobia, halvmaran här i San Sebastián, med information om min resa till Göteborg. Vad jag inte visste var att mailet inte bara gick ut på spanska och engelska utan även på baskiska och franska och då dyker det rimligen även upp svar på, just det, baskiska och franska.

Det tog bara några sekunder efter att mailet hade skickats ut till det ramlade in svar, på svenska (!), engelska och på franska. Hmm. Jag hade inte riktigt förstått att mailet skulle gå ut på fyra språk och Iñigo på Behobia svarade lugnt och sansat att det viktiga är väl att de vill åka till Göteborg och inte vilket språk de pratar. Och visserligen har han rätt. Jag försöker bara reda ut hur jag ska kunna besvara de mail som kommer in på ett trevligt sätt. Mikel har sagt att han kan översätta baskiskan och Alejandra franskan, men det känns lite omständigt och dessutom vill jag ju försöka kommunicera med dem även under själva resan i Göteborg.

Hur som helst så känns det kul att vi är på gång och:
Munduko maratoi erdirik handienera joan nahi al duzu?
¿Quieres ir al medio maratón más grande en el mundo?
Voulez-vous aller au plus grand marathon du monde?
Do you want to run the world’s largest half marathon?

Självklart vill du åka och springa världens största halvmarathon!

Nej, nu ska jag gå och köpa godis och sedan bädda ner mig i soffan och titta på fotboll, Athletic Bilbao och semifinal i La copa del rey. Aupa Athletic!

Lämna en kommentar