Jakten på heta bloggare

Sajten www.sporthalsa.se är på gång. Den har funnit tidigare, men kommande version ska bli Sveriges största hälsosajt. Det är ett högt mål som inte alls känns omöjligt att uppnå. Som chefredaktör för magasinet SportHälsa kommer jag även att till viss del vara ansvarig för sajten. Det ser jag fram emot.

Sajten, som inte riktigt kommer att se ut som den modul som ligger på www.sporthalsa.se, kommer förutom artiklar och reportage från magasinet även innehålla ett 10-tal bloggare. Jag själv kommer att vara en av dem och jakten på övriga är i full gång. Min högsta önskan är ett 10-tal bloggare som alla har olika huvudteman på sina bloggar. En som skriver om träning, en om kost, en om viktminskning, en om välbefinnande, en om skönhet, en om sport och en om exempelvis psykologi.

Jag håller på och jagar bloggare för fullt och det gäller att hitta heta, duktiga och intressanta personer – som vi framöver kommer att lyfta fram både i magasinet och på sajten. Några bloggare är redan klara och i startgroparna inför lanseringen av sajten, andra är på gång. Vem vill inte ta chansen att vara med och skapa Sveriges största hälsosajt?

För att tjuvkika på layouten kan du kika in på SportHälsas kusin Matchdax, som du hittar på www.matchdax.se. SportHälsas sajt kommer att bli en orange version av den. Håll ut – den är på g!

3 svar på ”Jakten på heta bloggare”

  1. Jag tycker absolut du ska blogga om din satsning på Vasaloppet nästa år, klockrent!

    Av dina facebook-inlägg blir jag väldigt nyfiken på om du ska iväg och åka skidor? Blir isåfall väldigt avis, det låter grymt..!

    Svara

Lämna en kommentar