Inspirationen flödar på RF

Jag trivs på RF. Alla är trevliga, positiva och taggade inför sina uppdrag. Att få leda projektet med skapandet av idrottiskolan.se är väldigt kul och inspirerande. Ju mer jag jobbar med det desto mer inser jag vilket potential sidan här.

I dagsläget är vi bara i startskedet. Några jobbar med designen, som vi fick se smakprov på idag. Det ser lovande ut! Samtidigt måste vi lösa den tekniska biten och reda ut var sajten ska ligga och vilka tekniska funktioner vi ska baka in. Mottot idag: ”Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid” (som lastbilschauffören jag intervjuade igår myntade i ett helt annat sammanhang). Annars handlar mitt jobb just nu om att strukturera upp den information som vi ska ha på startsidan samt förbereda inför träffen med alla specialförbund om två veckor. Samtidigt som jag måste fortsätta med Manualen för IdrottOnline förbund hemsida samt fundera på sajten www.idrottonline.se/forbund. Ser fram emot en vecka som ska ägnas åt det.

Fick dessutom ett väldigt väldigt roligt jobb, eller sex närmare bestämt – som alla ska göras nästa vecka. I can´t wait!

Lämna en kommentar