Jobb, jobb, stakning, jobb och en kyss

Frekvensen på inlägget och kanske framför allt nivån på inläggen sjunker i takt med att jag har mer och mer att göra. Inte bra, men samtidigt är det då och då skönt att faktiskt fokusera på att jobba och just nu känns det som att jag kan stå ut. Jag har ju trots allt bara två och en halv vecka kvar i vinter-Sverige.

Fast just tankarna på att det bara är två och en halv vecka kvar gör att jag ibland får lite lätt panik. Det är så mycket jobb som ska hinnas med innan dess och dessutom en massa annat också. För min del känns dock Spanien inte särskilt långt borta och vis av tidigare erfarenhet ska jag inte göra som i vintras: Stänga av mobilen och dra till andra sidan jordklotet i en månad. Nej, jag kommer att jobba, kanske inte som vanligt men ändå, och den största fördelen med mitt jobb är att jag i stort sett kan jobba varsomhelst närsomhelst.

Det är fokus på RF och det magasin jag ska göra där under kommande veckor. Att det råkar vara världscupavslutning i Svenska skidspelen alldeles framför ögonen på mig gör att jag såklart även måste jobba lite med det. Självklart har jag även sett till så att jag kan kombinera RF och Skidspelen, vilket är lysande. Jag hoppas även få se bra och spännande skidåkning och dessutom hinna med en del åkning själv. I går hittade jag ännu ett skidparadis här i krokarna, på åkrarna utanför Sundborn. Där finns en mil utmärkta spår för stakning och när solen skiner går det nästan att fantisera sig bort till Lavase, Seiser Alm eller Ramsau. Nästan i alla fall.

Lägg därtill lite Hemma i HSB, DalaFrakt och lite annat smått och gott och därmed behöver jag inte oroa mig för att jag ska behöva sitta sysslolös.

Lite funderingar kring saker som hänt de senaste dagarna:

Petter Northug i Skavlan
Alltså, han är ju störtskön den där Petter och i vanlig ordning är det kvällstidningarna i allmänhet och Aftonbladet i synnerhet som målar upp någon slags bild som alla tror är sann. Media är ett starkt vapen och har en otrolig genomslagskraft. Det är nästan lite läskigt att tänka så och det gäller både att vässa pennan och hålla i den.

Zzzzzzlatans röda
Var det inte lite väl hårt? Och att det var en knytnäve i mage, som Aftonbladet (nähä!) skrev, var väl att ta i?

Kyssen
Det här klippet taget strax efter VM-finalen i somras är fortfarande ett av mina bästa. Klicka här Men får man verkligen göra så? Jag är osäker …

Lämna en kommentar