”Det där är en bra kyss.”

Jag begriper inte vad det är för fel på mig. Jag har M A S S O R att göra, men jag kan liksom ändå inte låta bli att göra lite kul saker och jag har tydligen hamnat i något slags ”kyss-träsk”. Obegripligt varför. Och vems är citatet ovan, jo käre Piqué och de som följer den spanska/colombianska skvallerpressen vet så klart vad han syftar på.

Ja du Piqué, det där är en bra kyss. Otur bara att den råkade hamna på förstasidan av Caras. Kyssen slår dock inte den jag nämnde i mitt förra inlägg och Pique håller med: ”Nej nej, svarade Piqué, det går inte att slå den kyssen. Det var så mycket intensitet och känslor med.” (Tack till min källa Johanna Fränden.)

Nej skärpning. Genast. Fast det är lite svårt, dum som jag är tog jag tillfället i akt att åka skidor 100 minuter innan jobbet i morse. Smart. Väldigt smart med tanke på att jag har sjukt mycket att göra. Jag fick dock min dagliga dos sol och det bästa av allt; jag hade skaren på Runn alldeles för mig själv. Faktastiskt.

Ser fram emot att åka till Stockholm i morgon. RF och skidåkning står på schemat och sedan ser jag även fram emot att träffa Anna och världens sötaste Lucas.

Kyss på er!

Lämna en kommentar