Joggingskor i alla dess former

Efter en dag på SportHälsas redaktion är jag alldeles matt efter att ha styrt upp vårt test av joggingskor. Åtta modeller har testats och jag vet inte hur många mil testpersonerna har sprungit. Många i alla fall. Jag själv har varit med i testet och min favorit är …

… Asics, som vanligt. Även om modellen vi testat kanske inte är min bästa rent dämpmässigt, men passformen är outstanding. Det där med passform är ju dock väldigt individuellt och det är väl helt enkelt så att jag har Asics-fötter. Inte idag dock eftersom min vänsterfot har förvandlats till en gigantisk klumpfot efter gårdagens krasch. Väldigt trist i och med att jag dels fick bryta ultralång-SM igår dels eftersom det är en del tävlingar nästa helg och Tiomila och sprint-SM sjukt snart. Aaaaarg.

Lämna en kommentar