Ny vecka och nya post it-lappar

Det känns som mina veckor börjar på tisdagar, i alla fall den typ av veckordagar som jag själv kan styra över. Mina måndagar är ju nämligen vikta åt SportHälsa och jag tillbringar dem alltid på redaktionen på Kungsholmen. Idag är det dock tisdag och jag försöker reda ut min arbetssituation. Den börjar kännas helt under kontroll och jag har lovat mig själv att inte köra ihop så sjukt mycket grejer på samma gång som jag gjorde veckorna innan påsk. Tack vare sju miljoner post it-lappar har jag nu rett ut denna veckas jobb.

Post it-lappar är så sjukt bra. Nu har jag dessutom hittat en post it-lappfunktion på min dator. Jag lyckades aldrig reda ut hur man använde kom ihåg-lappar på min Mac, trots att det förmodligen är en av de mest enkla programmen i världshistorien. Men nu. Även om jag aldrig kommer att sluta med ”riktiga” post it-lappar, särskilt de rosa (!) prio 1-lapparna är väldigt bra. Minns fortfarande en kul incident när jag jobbade som nyhetschef på FP och Jesper (nuvarande nyhetschefen, som inte riktigt har samma system för att strukturera upp saker som jag) ringer och är på jakt efter någons nummer. Jag hade stenkoll på det där numret, det stod på en post it-lapp vid datorn. ”Malin, det sitter 10000 post it-lappar i och kring ditt skrivbord”, blev svaret. Jag visste exakt på vilken just det numret stod. Hursomhelst, hoppas den som uppfann post it-lappar fått något pris.

Efter att betat av lite administrativt krafs, typ fakturer, ränteförändringar på konto, val av vårdcentral, verifikationer med mera med mera samt uppdaterat SportHälsas nya sajt (nytt inlägg om den är på g) börjar jag nu få grepp om vad jag ska göra denna veckan:
Påminnelsemail samt ta hand om all basinfo till Idrott i skolan
Strukturera upp en detaljerad plan för Schweizveckan på sommarens resa
Få igång två bloggar på SportHälsas sajt, varav den ena tydligen kommer att bli min egen träningsblogg typ
Prepare min deklarering
Göra en fotouppgift i Photoshop som jag sedan ska diskutera tillsammans med Johan någon dag denna veckan
Samt lite annat smått och gott.

Det kan bli en bra vecka! På fredag är det sedan dags för Uppsala innan vi åker söderut på fredags kväll för att springa Svartnatta. Lite oklart dock om jag kan springa den förstasträcka som jag är tänkt på. Hoppas dock verkligen kunna springa medeln i Norrköping på lördag och en sträcka i Kolmårdsstafetten på söndag. Jag hoppas min fot har ungefär samma planer som jag har. Sedan får den vila i Stockholm från och med söndag, nice!

Lämna en kommentar