Laddad för zumba efter en dag i Västerås

Efter en ganska lång bilresa först till och sedan hem från Västerås är jag nu laddad för att fokusera helt och hållet på att få mina armar och ben att röra sig i takt med latinsk musik.

Mellan dit- och hemresan hann jag med ett koncist och bra möte med redaktionsrådet för Hemma i HSB. Det känns kul att satt ribban inför det fortsatta arbetet och framför allt kanske höja ambitionsnivån och försöka göra ännu bättre, ännu mer läsvärda och ännu hetare artiklar (även om jag så klart alltid försöker det, men ibland behöver man även intala sig sådana självklarheter). Redaktionsrådet har fått tillskott i den nya informationschefen i HSB Gävleborg, som blivit ett positivt tillskott med mycket nya idéer och roliga tankar. Det känns inspirerande inför fortsättningen, som åtminstone är ett nummer i år och förhoppningsvis även ytterligare sex nummer nästa år. Jag får dock se hur jag får ihop det med planeringen, jag kanske inte kan göra alla – men i alla fall några.

Igår passade jag på att köra ett träningspass orientering, vilket var det första på länge. Då insåg jag hur kul det är och hur bra träning för att huvudet det är. Det är ju nämligen stört omöjligt att tänka på något annat under själva träningen, vilket är otroligt skönt efter en intensiv dag på jobbet. Idag ska jag göra samma sak fast helt olika, zumba. Det går inte att tänka på något annat än var man ska sätta fötterna och därmed kopplar hjärnan av från allt jobbtänk. Otroligt skönt!

Lämna en kommentar