Ett par klick närmare Spanien

Eller spanskan närmare bestämt. Förutom att jag försökt ragga tag på någon som skulle kunna ägna några timmar i höst åt att få mig att begripa de spanska verben så har jag även spikat april-maj-juni. Nice! Idag tror jag även att jag har insett förmånen med att inte ha helt fullspäckade dagar. Äntligen har jag tid att syssla med sådant som jag verkligen vill göra.

Det krävs en del hårt jobb och ganska många intjänade kronor för att våga ta sig tid att syssla med sådant som man vill. I alla fall har det varit så för mig. Jag har mer eller mindre jobbat 80 procent med mitt eget företag i ett år nu, nästan mer och det är snart ett år sedan jag flyttade in i Gamla Brandstation. Sjukt. Under detta året har jag mer eller mindre haft fullt upp hela tiden, vilket är skoj – men vilket samtidigt har gjort att jag inte riktigt haft tid att göra sådant jag verkligen vill göra. Lyxproblem? Kanske. Möjlighet? Ja.

Idag har jag, förutom att drömma och fundera om den flytande spanskan samt ätit grekisk biff på Banken, ägnat lite tid åt att faktiskt fundera på möjliga uppslag och i vilket forum de skulle göra sig bäst. Jag kommer så snart det finns ännu mer tid börja med en av dem för att sedan fortsätta mer och mer framåt och så småningom helt och hållet ha riktat in mitt jobb åt det håll jag vill. Jag har inte bara ägnat mig åt att filosofera idag, utan har även gjort en hel del SportHälsa-jobb samt gjort klart det sista i den kommande RF-manualen åt förbunden. Jag har säkert gjort ännu mer saker som jag redan glömt bort, en en sak som jag inte glömt bort är mitt samtal med världens bästa Josefine. Det måste nog bli en sväng ner om Västkusten snart …

Oktober har fått sig en teknisk genomgång och jag har bokat in de flesta resor som ska ske den månaden. Tåg, flyg och lite av varje. Det återstår dock vissa detaljer kring en resa i slutet av oktober så allt gick inte att spika. Nu ska jag snart bege mig hemåt, packa väska och kamera för en sväng till Gyllbergen. Där väntar orientering och storslagna vyer samt att jag innan har tänkt åka förbi Hagagymnasiet i Borlänge för en snabb fasadbild.

Lämna en kommentar