Lite av varje på hemmaplan

Efter två hektiska dygn på hemmaplan är det idag söndag och jag njuter av lite ledig tid.

Det blev en något längre hemresa än vad jag hade planerat och särskilt med tanke på att min packning bestod av världens största cykelpaket uppskattade jag inte direkt alla de extra bytena. Hursomhelst landade jag i ”min” säng i mamma och pappas lägenhet cirka 03.30 natten till fredagen.

Fredagens studentfirande i Helsingborg bjöd på regn, regn, regn och REGN. Det var helt sjukt vad det regnade och de stackars studenterna hade maximal otur då det senare på kvällen sprack upp och vi kunde njuta av utsikten över Skälderviken i solen. Trevligt, intensivt och gott!

Efter lite allmänt fix på lördagen var det dags för Salomon Trail Tour i Bockeboda. Jag visste att det skulle bli svårt att vinna, eftersom Lena Eliasson anmält sig några dagar före mig, men ändå. Jag trodde inte att det skulle vara så många snabba tjejer med. Hursomhelst så blev jag sexa och det får jag nog vara nöjd med tiden 57:30. Som alltid när jag går i mål kändes det som att jag hade kunnat springa lite fortare, men jag är nöjd med att ha känt mig pigg hela banan och inte ha fått ont någonstans. Min uppladdning med vin och fest kanske inte var riktigt den som Lena Eliasson hade kört …

Jag har även skrivit ut receptboken och för första gången sett den ”klar” i min hand. Det är en härlig känsla. Dessutom har jag sett prov på hur den kommer att kunna se ut i färdigt tryck och med lite mer korr samt finslip av omslaget kommer den förhoppningsvis att bli hur bra som helst.

Efter att ha sett en imponerande insats av Danmark som lyckades få Holland att spela dåligt är jag nu spänd på fortsättningen av detta EM. Själv föredrar jag att se matcher där jag inte bryr mig så mycket om hur det går, som den mellan Tyskland och Portugal igår, jämfört med exempelvis Sveriges matcher – då jag är så nervös att det blir jobbigt. Men men. Ikväll smäller det för Spanien och det ska bli kul att se dem ta sig an Italien.

Imorgon Ängelholm innan jag landar i huvudstaden lagom till avspark i Sverigematchen.

Lämna en kommentar