En liten tripp norröver

Om några timmar är jag på väg norrut, via Frankfurt och vidare till Skåne för några dagar där innan det bär av mot Stockholm.

I går var ytterligare en sådan där bra dag. En klassisk San Sebastián-dag helt enkelt med lite jobb, lite surf, lite häng och avslutning på en fotoutställning med tema surf, givetvis, och sedan några filmer på surffilmfestivalen. Och en öl. Den första på länge.

Efter en förmiddag med jobb och surf har jag nu så smått börjat organisera min packning. Eftersom den innehållen en styck cykel är den lite svårhanterlig, men men. Får jag väl bara checkat in allt i Bilbao ska det nog lösa sig. Jag kommer till Köpenhamn sent ikväll och sedan bär det av till Kristianstad för att imorgon åka till Ängelholm/Helsingborg på studentfest. Det ser jag fram emot.

Lämna en kommentar