Min första intervju på spanska

Och nu var det inte så att jag gjorde intervjun utan jag blev intervjuad av en journalist på El Diario Vasco.

Efter många om och men gick jag med på att bli intervjuad och jag vet fortfarande inte riktigt om vad. Om mig. Typ. Vem som nu bryr sig om det. Skämt å sido. Intervjun handlade om Göteborgsvarvet, Behobia, mitt jobb och vad som får en att vilja bo i San Sebastián. Är dock livrädd inför själva artikeln, som kommer på lördag eller måndag. Jag vet ju hur journalister fungerar. Även om det här handlar om en sida om vanliga personer som har något att berätta, lite som Insidan i DN. Jag är dock fortfarande osäker på vad jag har att berätta, men men.

I kväll är det match. Arsenal-Milan och den visas på La 1 vilket innebär att jag ska sitta bänkad i tv-soffan. I morgon är det dock den match som spanjorerna bryr sig mest om, Barcelona-Leverkusen och på torsdag är det dags för baskernas stolthet Athletic Club att ta sig an min brors stolthet Manchester United. A ver lo que pasa.

Själv hade jag en bra pluggdag igår. Tordagens seminarium närmar sig med stormsteg och jag har tänkt ägna eftermiddagen åt att förbereda mig. Läste sisådär 700 stenciler igår och idag tänkte jag fortsätta med en bok som vi måste läsa om hur spanskan spred sig och har utvecklats i Sydamerika. Intressant, men mycket och särskilt eftersom vår lärare gör mig livrädd.

1 svar på ”Min första intervju på spanska”

 1. I gotta tell you, I am more disheartened by the so called
  generic spammer” than by the more obvious spammer.
  You might ask why, Because at least the obvious spammer is completely open and honest with their intentions!

  I know what they are trying to do. The generic commenter is a
  con man and a faker! You can probably see that I have very strong towards these type of people

  Svara

Lämna en kommentar