Min surfande hund i kommande Outside

När jag såg en bild på en halvtrött hund som satt på en surfbräda i förra numret av Outside kunde jag inte låta bli. För även om min bild på den surfande hunden i Waikiki är suddig så är det åtminstone action i den. Jag vet heller inte hur jag lyckades knäppa bilden eftersomjag tror att jag står upp och surfar samtidigt. Hursomhelst så kommer den att komma i nästa nummer av Outside.

Den är så cool, den surfande hunden som helt plötsligt dök upp på en bräda bredvid mig. Trots att jag både blev förvånad och fascinerad så lyckades jag på något sätt fotografera det hela samtidigt som jag själv försökte surfa. Att bilden i sig inte är alls bra utan väldigt suddig gör liksom ingenting då motivet i sig är så coolt. När jag såg avslutningsbilden i Outside kunde jag inte låta bli att skicka in denna och efter ett samtal kort därefter så var den på väg i tryck. Som tur var fick jag en pratstund med redaktören så att han inte tror att jag ”bara” är en knäppgök som fotograferar djur i märkliga poser (min get som bajsar framför Mont Blanc var ju med i Outside ganska nyligen …)

För övrigt så blir jag mer och mer surfsugen och blir lite lätt frustrerad när jag läser webbmaster Gustavs inlägg om morgonsurf på Hawaii. Gah. Jag har dock lite surfing på g och går allt som jag vill (vilket det brukar göra …) så blir det åtminstone nån vecka i sommar och sedan framför allt en månad i vinter :-).

Lämna en kommentar