Om att äta skorpa efter skorpa efter skorpa

Gjorde ett av mina godaste jobb på länge när jag gick igenom ytterligare tre recept till receptboken. Det var dels några väldigt goda småkakor och sedan två olika sorters skorpor. Tyvärr gick jag lös på skorporna, vilket gjorde att det blev svårt att fotografera de enstaka som blev kvar.

Jag blir alldeles mörkrädd när jag tänker på hur mycket småkakor jag åt idag. 50 kanske, jag vet inte. Någonstans mellan 20 och 30 tappade jag räkningen och är lite lätt fascinerad över att det inte verkar finnas någon botten i mig. Som tur är går jobbet med receptboken framåt sakta men säkert och det var ett tag sedan sist, slånbären närmare bestämt. Det gynnar nog mig, för även om skorpor i sig inte är skadligt så är nog mängder med skorper kanske inte så bra. Gott är det däremot och både recept, bilder och allting kommer att bli så bra.

Ser fram emot nästa receptjobb. Kaffekakor och gifflar kanske …

1 svar på ”Om att äta skorpa efter skorpa efter skorpa”

  1. Hej Ingabritt! Ja, jag blev je4tteglad att jag hittade kamderumma he4r, slipper e5ka in till Aten de5! Antagligen finns det mesta, men man vet inte alltid var man ska leta.Letar ne5gonstans de4r man kan kf6pa plastpe5sar i olika storlekar, allt fre5n pyttesme5 till stora att stoppa in madrasser i! I Iraklion pe5 Kreta fanns det en se5dan affe4r med allt mf6jligt praktiskt som man kunde behf6va. Finns se4kert inne i Aten, men har inte re5kat pe5 en se5dan affe4r e4nnu. Ska fre5ga i alla affe4rer jag handlar ne4sta ge5ng, se5 fe5r vi se!

    Svara

Lämna en kommentar