Mycket på gång …

Det är mycket på gång nu och efter en tid med mer eller mindre BARA massa plugg börjar jag nu känna igen mig själv och min kalender. Det vill säga en enda röra med allt möjligt och givetvis alldeles för mycket på samma gång. Men det är ju sådan jag är och det är så jag trivs bäst.

Unnade mig några dagars ledighet i Italien och det straffar sig direkt. Som alltid. Givetvis hade jag hur mycket som helst att ta igen när jag kom tillbaka och först nu, efter två hektiska dagar, börjar jag känna mig någotsånär ikapp. Sneglar på Real Madrid, som inte lyckas få till något konstruktivt spel på Cypern. Jag skulle egentligen kunna skriva ett helt inlägg om hur sjukt det är att ett lag från Cypern tagit sig så här långt i Champions League och dagen till ära dessutom lyckas störa Real Madrid så pass mycket att det fortfarande efter en timmes spel är 0-0, men det gör jag inte. Det är ju i morgon det gäller. Milan-Barca och jag var på vippen att köpa en av alla de speciella matchhalsdukar som såldes i vartenda hörn i Milano i förrgår. Det var en lång artikel om Zlatan i dagens Marca:

”Ibra es una de las bastias negras del Barcelona de Guardiola”, vilket betyder något i stil med att Ibra är ett av få mörka kapitel för Guardiola. Och ja, spanjorerna har förstått vår käre Zlatan: ”Es un tipo con carácter” och det tror jag att ni förstår, men det roligaste var det Ronald Koeman sa att han aldrig sett någon annan fotbollsspelare som kombinerar sin fysiska styrka med så mycket teknisk kvalitet.

Jag är redan laddad inför morgondagens match och det tror jag Zlatan också är.

Är fortfarande blöt i håret efter en sen surfsession med lite för högt tidvatten men med 25 grader och strålande sol gjorde det inte så mycket att jag mest plaskade omkring. Jag måste försöka passa på att surfa mycket de närmaste två veckorna eftersom det sedan bär av söderut. Visserligen kanske jag kan ta mig en avstickare till Cadiz eller Tarifa, men eftersom Sevilla inte direkt är känt för sina vågor så får jag nog mestadels klara mig utan surf några veckor. Jag lär dessutom ha fullt upp med annat …

Lämna en kommentar