En söndag i Milano

En liten liten del av mig älskar storstäder och med en eller ett par dagar varje månad i en storstad är jag nöjd. Därför njuter jag just nu av en dag i Milano, en av mina favoritstäder.

Italienska storstäder tillhör alltid favoritstäderna. Milano och Neapel är dock två av mina absoluta favoritstäder i Europa och därför kan jag faktiskt inte bli arg på flygbolaget som gjorde att jag helt plötsligt fick en dag extra i Milano. Det är snarare så att jag säger tack. Dock så har jag en helt del plugg och lite jobb på schemat, men jag sätter mig så gärna med en italiensk espresso i solen och läser lite spanska.

Ser fram emot veckan som kommer. Jag har en hel del spännande jobb och givetvis massa plugg att ta tag i. Dessutom har de lovat finfint vårväder och jag tänker att det blir en och annan pluggtimme utomhus. Dessutom blir det surf (så klart), träning (äntligen), en engelsk intervju och lite annat smått och gott spännande i veckan. Det kommer att bli en bra vecka …

Lämna en kommentar