Dubbeljakt med partnerbyte

Sitter på tåget på väg hem från Gävle och har precis kikat runt på diverse bloggar, sett några snygga fotbollsmål på Youtube, gjort ett snappt svep på dn.se och druckit halva min latte.

Jag vet inte vad det är för fel på mig, men helt obegripligt så har jag blivit väldigt morgonpigg. Det beror säkert på ljuset och att det de senaste mornarna varit strålande solsken, men jag brukar ALDRIG vara morgonpigg och de mornar i vinter som jag tvingats gå upp före halv åtta har varit olidliga. I morse vaknade jag halv sex med en sjuhelsikes träningsvärk i axlarna. Eller egentligen var det inte träningsvärk utan någon slags molande smärta och det bådar inte gott att jag måste pausa mellan meningarna för att det är för jobbigt att ha händerna på tangentbordet.

Träningsvärken beror väl förmodligen på att jag provade ett nytt styrkepass i förrgårr och att jag toppade det med ett pass bodypump i Gävle. Dessvärre var det ont om vikter på SATS i Gävle och jag blev helt enektl tvungen att ha alldeles för tung vikt för mina redan slitna axlar. Innan pumpen släppte jag loss till lite latinska rytmer och det var väldigt skoj att äntligen gå på Sofie pass. Så grymt! Dessutom är det väldigt nyttigt och psykiskt lite halvjobbigt att dansa till sjukt snabba salsa- och merenguelåtar. Det är dock skön avslappning för hjärnan, som inte kan tänka på något annat än vart fötterna och armarna ska röra sig härnäst. Vad jag egentligen gjorde i Gävle? Jo, jag var nere och fotade några byggnader i Gävle hamn …

Jag har lite svårt att begripa att jag ska flytta till Spanien om en vecka. Igår fick jag dock information om min nya adrress och helt plötsligt känns det i alla fall lite lättare att ta in. Nu ska jag inte ropa hej förrän jag väl står på surfbrädan, men det verkar hur bra som helst. Jag ska bo exakt 63 meter från stranden med Spaniens bästa beach break och sisådär en slängkyss från Pukas. Det kan bli bra … Ser väldigt väldigt mycket fram emot att få träna i shorts och linne. Gah. En vecka kvar.

>>> Ett tillägg efter förmiddagens fika (som jag för ovanlighetens skulle tog mig tid att vara med på). En till synes oskyldig diskussion om Vasaloppstider ledde helt otippat, men väldigt kul in på helt andra banor. Det hela slutade med att vi kom att diskutera en ny tävlingsform inom längdskidor: Dubbeljakt med partnerbyte. Och jag överväger om jag kanske ska satsa på längdskidor ändå.

Lämna en kommentar