Mora-Gävle-Stockholm-Västerås-Avesta

Jag har flängt runt en del denna vecka och betat av en del städer i mellan-Sverige. Sitter på tåget någonstans mellan Avesta och Hedemora och funderar på varför de mobila bredbanden inte fungerar när tågen kör fort. Hur svårt kan det vara?

Det är egentligen helt sjukt att jag väljer bort X2000 bara för att Telias mobila bredband inte fungerar när de kör som snabbast (vilket de i och för sig inte gör så ofta). Men att vinna arbetstid på tåget i jämförelse med något kortare X2000-tur utan möjlighet att jobba är guld värt. Visserligen skulle jag säkert kunna jobba även utan internetuppkoppling, eller. Nej.

Efter en hektisk dag i Stockholm åkte jag till Västerås igår och körde backintervaller med Camilla. Barmark! Äntligen! Tänk att det kan vara sådan skillnad och det räcker att ta sig några mil norrut, till Norberg till exempel, för att inse att det visst är vargavinter fortfarande. Och det var så kul att se hur Camilla bor och jag blev helt enkelt kär i lägenheten. Så himla fin! Dessutom gjorde vi klar min deklaration rekordtidigt. Tack revisorn!

Jag kan inte låta bli att snegla på yr.no och San Sebastian och måste måste måste få klippa in ett litet skärmklipp över prognosen för nästa söndag. Jag längtar!

Fast först har jag en del jobb som måste redas ut, även om jag nästan börjar bli stressad över att jag känner mig så lugn. Jag hade ett långt samtal kring tryck, färginställningar, PDF-experter och annat med tryckeriet igår och för första gången någonsin i kontakt med tryckerier kände jag mig inte som ett inkompetent miffo. (Och det beror inte på att jag nu kan den där branschen utan för att personen jag pratade med var oavnligt hjälpsam och bra på att förklara. För första gången någonsin alltså.)

Igår spanade jag även möjligheter till cykling i och kring San Sebastian och det ska bli så skönt att helt plöstligt ha en hel massa äventyr alldeles utanför dörren och FRAMFÖR ALLT dessutom en massa tid.

Lämna en kommentar