Resekontor på hemmaplan

Nu är det snart dags. På måndag kväll drar jag söderut, först via Stockholm och Köpenhamn, för att sedan flyga ner till Schweiz och Chamonix tidigt tisdag morgon. Idag och i morgon ska jag gå igenom det sista och försöka tänka igenom allt och lite till. Det ska bli så skoj och om bara väderprognosen visar sig ha fel kan det bli en riktigt bra start i Chamonix.

Jag har försökt organisera mappar, post it-lappar, plastfickor och pärmar – för vis av tidigare erfarenhet vet jag att det tillslut blir ett enda virrvarr av papper, listor, kartor och andra viktiga grejer. Alla sätt som det går att organisera i förväg gynnar en väl på plats i kaoset. Förhoppningsvis gör det jobb jag gjort inför resan att det blir lite lättare att greppa på plats för de övriga reseledarna.

Ser även fram emot att träffa mamma i Köpenhamn och sedan Per och Louise på flyget. Väl nere i Chamonix dyker även mormor och morfar upp och det hela blir en trevlig släktresa.

Idag och i morgon tänkte jag vara hemma och inte på mitt kontor. Däremot så har jag ockuperat köksbordet hemma med alla papper, listor och pärmar. Har haft en bra dag med jobb på förmiddagen, sedan en 8 km löptur i Stångtjärn samt simningen i tjärnen efteråt. Nu ska jag jobba lite till och sedan möta upp en gul segelbåt för middag vid Runn. Det gäller tydligen att passa på att vara ute idag, SMHI varnar för regnkaos i morgon.

Ska även göra lite bildfix idag med allt från mormors kakfat till Engelbrektsommar och Spanien. Får se om jag bjuder på några godbitar här senare.

Lämna en kommentar