Småtidig OS-frossa

Det är länge kvar och många av våra tänkbara medaljhopp har ännu knappt kommit igång med sina säsonger. Därför är det ganska svårt att sia i tänkbara medaljhopp, men jag kan liksom inte låta bli. Många är dem, i alla fall enligt mitt sätt att se på det.

Jag hoppar över de där klassiska medaljkandidaterna som alla tror på och som är lika heta inför alla typer av mästerskap (läs Anja med flera). I stället vill jag bara nämna några av mina personliga favoriter som jag tror på i Vancouver. Lars Lewén så klart, honom är jag inte ensam om att tror på men eftersom skicross är en ny OS-gren är det förhållandevis få som känner till honom. Jag säger guld! Emil Jönsson skulle en del säkert säga så klart till men en del inte. Jag tror på Emil, klokare, mer vältränad och med några få gram lättare utrustning. Jag säger guld! Jessica Lindell Vikarby är en outsider som säkert är otroligt revanschsugen efter fjolårets tråkiga skada dagarna före super g:n i VM i fjol. Jag säger guld! Hoppla!

I SportHälsas kommande nummer listar vi 15 tänkbara medaljkandidater i Vancouver och det finns fler outsiders!

Lämna en kommentar