Incheckning med barnvagn, cykel och allt

Ibland ska man ha flyt. Mycket flyt. Idag var en sådan dag då allt gick min väg, eller Camillas, Lisas och min. Dagen började 05.00 på Connect Hotell i Skavsta och dagens enda miss var väl att vi inte fick Kelly Slater att hålla Lisa för en bild.

Annars har allt gått vår väg. Jag hade lite lätt ångest inför dagens incheckning, då jag i vanliga fall inte burkar komma alls överens med personalen på Skavsta. Idag hade jag världens största väska med en cykel, en kompis med barnvagn och bebis och allt. Alla, och då menar jag till och med personalen som står och väger handbagage vid Ryan Airs incheckning, var trevliga. Otippat. Men kul.

Under tiden som jag hämtade ut den största hyrbilen som fanns på flygplatsen i Biarritz kom solen fram och väl framme i Hossegor var det sommar. Vi traskade ner på stranden och hann precis bara köpa varsin smoothie och ta av oss till bikini innan det var dags för Kelly Skaters heat. Helt otippat. Väldigt väldigt bra tajming. Klockrent. Fick se prov på riktigt bra surf och det var coolt att faktiskt se en välorganiserad surftävling i Quicksilver PRO, som verkligen gick att följa och förstå. De tusentals åskådarna på stranden var mycket nöjda, även om majoriteten av dem verkade vara där mest för att se Kelly Slater. Det kanske inte var så oväntat, men ändå.

Efter en hamburgare i solen och lite längtan efter att faktiskt hoppa i vattnet och surfa drog vi vidare till San Jean de Luz för en mysig kaffe. San Jean de Luz är en liten halvt bortglömd pärla precis på andra sidan gränsen. Väl värt ett besök. Camilla stortrivdes. Dagens egentliga fadäs var att jag tvingades göra en snabb backmanöver för att inte bli påbackad själv. Eftersom bagageutrymmet var fullt med cyklar och annat hade jag ingen sikt bakåt – vilket jag borde tänkt på. Tyvärr tänkte jag inte och backade rakt in i en bil bakom. Smack. Men med dagens flyt så klarade sig båda bilarna utan en endaste liten skråma. Väldigt märkligt och väldigt mycket flyt.

Incheckade och klara på hotellet i San Sebastián drog jag hem med alla mina prylar och det blev tidernas snabbaste avlastning upp i lägenheten – med varningsblinkers på mitt i vägen typ. Efter en god snabb middag och ett litet men väldigt gott glas rött är vi nu tillbaka på hotellet. Camilla och Lisa har somnat. Det är kul att ha dem här och hoppas vårt fina flyt håller i sig.

Lämna en kommentar