Snart är veteran-VM avklarat

I morgon är det final i WMOC, veteran-VM i orientering. Att tävlingarna snart är slut innebär också att mitt jobb här nere snart också är slut. Samtidigt som det självklart är lite vemodigt så är det även lite skönt. Det har varit en väldigt väldigt intensiv vecka med mycket jobb och långa dagar. I går kväll och idag har jag dock haft lite tid att hinna njuta också.

När vi åkte hem från gårdagens etapp, långdistanskval 2, var det skönt. Då hade vi klarat två logistiskt svåra etapper. Bortsett från en glömd resenär (lite svinn får man räkna med …) så gick det hela över förväntan. Mycket tack till det fina vädret, som gjorde att allting blev betydligt mycket mer avslappnat och lugnt än om det hade varit dåligt väder (som idag).

Åkte sedan till Villers le Lac för den ena av våra två banketter. Efter god mat, trevligt sällskap och en hel drös med bra framträdanden var det skönt att gå och lägga sig ”tidigt” och äntligen få 8 timmars sömn. Idag har jag sedan lett den långa vandringen och det var ett tappert gäng på knappt 20 personer som vandrade i ösregn, fullkomligt ösregn.

Ikväll ska jag faktiskt äta middag och i och med den goda hamburgaren som slank ner efter vandringen så är det nog första dagen på hela resan som jag lyckas få i mig två mål mat. Fantastiskt!

(Bilden är inte från idag utan från en av vandringarna i Chamonix, nere vid Mer de glace i Montenvers, och med på bilden är samtliga Chamonix-ledare: Anita, Anita, jag, Christina och Therese.

Lämna en kommentar