Från ett jobb till ett annat

De intensiva veckorna i Frankrike-Schweiz är knappt slut och ändå är jag redan inne i det vanliga jobbet med SportHälsa och sedan i morgon även med allt annat. Sitter på tåget från Stockholm och passerar just Hedemora. Regnet öser ner.

Efter att ha åkt med det tidiga morgonplanet från Kristianstad till Stockholm dök jag in på SportHälsas redaktion för första gången på hela sommaren, typ. Allt var som vanligt, eller i alla fall nästan. Lars på Matchdax har tyvärr slutat, men annars är alla kvar. Det är snart dags för septembernumret och det fick bli rivstart med det numret idag. Jag skrev ett reportage, septembernumrets resereportage om San Sebastián, Donostia, och blev smått nostalgisk och längtade tillbaka, såklart. Om allt går som jag vill så behöver jag kanske inte längta så länge … Jag gjorde även i ordning en väldigt bra krönika som bara damp ner i mailboxen huxflux. Sådant gillar jag!

I morgon blir det första dagen på mitt kontor på väldigt länge och det ska också bli kul. Lite skönt att komma in i jobbvardagen igen, även om min jobbvardag knappast liknar andras. Hösten: september, oktober och november kommer att bli riktiga jobbmånader och ska jag köra på så gott det går. Förhoppningsvis kan jag även börja styra mitt jobb lite mer dit jag vill, vilket vore kul. Jag har en bra plan …

Måste lägga in ytterligare en bild, för även om reseledarjobbet är otroligt jobbigt så är det även fantastiskt kul. En härlig dag att minnas är vår första vandringsdag i Chamonix. Här strax ovanför Planpraz, på väg upp mot Le Brevent. En bra dag på jobbet helt enkelt!

Lämna en kommentar