Snart dags för Lidingöloppet

Om en vecka är det dags för Lidingöloppet och precis som i fjol finns jag på plats med Engelbrektsloppet och Kristinaloppet. Dessutom har jag gett min mamma en Tjejklassiker i present och kommer därför även att springa söndagens Tjejlopp i sällskap med henne.

Kanske kanske kanske kommer jag att satsa på att springa fort, men jag tror inte det. Jag har inte riktigt tränat så mycket som jag har velat och dessutom har jag just nu en fot som jag inte ens kan gå på. Så njae. Det ska hursomhelst bli kul med en liten tripp till Sverige och Lidingöloppet är alltid kul att vara på. Förutom jobb i Engelbrektsloppets monter på mässan blir det även lite jobb eftersom längdlandslaget ska springa stafetten och jag hoppas kunna tajma en intervju med Daniel R.

Idag har jag uppdaterat Engelbrektsloppet hemsida www.engelbrektsloppet.se och jag blir allt lite skidsugen av att kika på bilderna där. Och det är faktiskt bara två månader kvar till den 16 november – då vi hade spår i Norberg i fjol. Det dröjer förhoppningsvis lite längre innan snön når San Sebastián och jag ser fram emot oktober och november som två verkligt bra surfmånader. Lite större vågor och färre surfare i vattnet.

Har även gjort en flyer som vi ska dela ut på Lidingöloppet med samma erbjudande som i fjol: Om du anmäler dig till Kristinaloppet tidigt får du gratis hjälp med fästvalla – vilket är guld värt för dig som inte är hemma i vallabranschen. På Lidingöloppet har vi även hjälp av vallateamet från SWIX, så är du osäker och undrar något kring valla, kring Norberg, Engelbrektsloppet eller skidor i allmänhet – kom förbi och prata. Vi ses där!

Lämna en kommentar