”Jag är rik, snygg och bra”

Fritt översatt från Ronaldos presskonferens efter matchen igår. Han är för go den där Ronaldo även om han var bitter, minst sagt, för att inte domarna försvarar en stjärna som honom. Om nu Ronaldo har allt ovan, så är det lite kul att faktiskt inse att världen ibland är rättvis och att det snyggaste killen kanske inte alltid är bäst på att surfa.

Just det. Och jag är verkligen ingen stjärna, men jag skulle nog kunna kalla mig bättre än honom. Trots att han går omkring på stranden med världens coolaste bräda. Han var i alla fall ärlig: ”Jag är bättre på stranden”. Som bekant så pysslar man inte med surfing på stranden och dagens session var riktigt kul. Stora vågor men ändå inte jättevåldsamma – det är min bästa gren.

Och jag kunde surfa obehindrat trots att jag knappt kan gå efter en liten fotskada när jag sprang i förrgår. Förhoppningsvis är det bättre i morgon eller varför inte redan ikväll, då jag hoppas kunna dansa. I alla fall lite.

Sedan finns det givetvis de som BÅDE är supersnygga och superbra på surf och dessutom då Ronaldo som dessutom är SUPERRIK. Huruvida kan kan surfa eller inte låter jag vara osagt, men känner jag honom rätt är han förmodligen superbra även på det.

Lämna en kommentar