Snart dags för Lidingöloppet

Om en vecka är det dags för Lidingöloppet och jag och hela Kristinaloppet ska medverka på mässan. Denna vecka har jag donat med roll-ups, vykort som vi ska dela ut till alla deltagarna samt tröjor så att vi ska se enhetliga och snygga ut. Kristinaloppet är ett kanonlopp som har hamnat lite i skymundan. Det ska vi ändra på i år och vi laddar för många glada tjejer som kör Tjejklassikerloppet i Norberg.

Att loppet ingår i Tjejklassikern och att det finns på så pass behagligt och nära avstånd från Stockholm och hela Mälardalen gör att det borde vara ett bra alternativ för många. Men loppets problem har varit att folk inte känner till det, att det inte marknadsförts så värst mycket och att det alltid kommit lite i skymundan av Engelbrektsloppet. Tänk 2500 åkare i Engelbrektsloppet och lika många i Kristinaloppet. Det borde inte alls vara någon omöjlighet och för att öka chanserna till det ska vi ha ett litet erbjudande som förhoppningsvis lockar många. Jag är inte så väst sugen på att springa, men har inte bestämt mig än. Funderar isåfall absolut inte på 30 km utan 15 eller Lidingö Tjejlopp. Fast det vore rätt skönt att bara heja och kika när alla andra sliter också.

Jag gjorde salsapremiär igår, på Sensus för en Kubansk kille som pratade engelska, svenska, franska och spanska om vartannat. Det gick ganska bra, i alla fall i början. Men när jag fick dansa med en före detta svensk mästare i salsa kändes det mindre bra. Hmm, jag som hatar att vara dålig på saker begriper inte varför jag envisas med att börja med mer och mer och mer nytt. Antar att det är utmaningen och den fantastiska känsla som kommer efterhand som man lärt sig mer och mer och mer. Just salsa verkar kul och eftersom jag tänker mer och mer på spanska inser jag att salsa mer eller mindre är livsviktigt. Här i Falun är det nog i alla fall den bästa chansen att lära känna spanjorer. Så kul!

Lämna en kommentar