SportHälsa-testpryl kan rädda min helg

Jag brukar aldrig tro på genvägar efter skador och annat kvacksalveri. Men nu har jag faktiskt hittat en pryl som verkar fungera: ActiPatch, som är en testpryl för SportHälsa. Efter två dagar (!) mår min fot sjukt mycket bättre, och spelarna i AC Milan, som rekommenderar den, kanske har rätt …

Jag vet fortfarande inte riktigt vad det är, den lilla makapären och sladden som ska sitta runt området som man vill behandla. Det låter sjukt, jag vet … Det ska i alla fall vara någon sorts elektromagnetiska terapi, som påskyndar läkeprocessen och arbetar inflammationsdämpande. Jag vet inte om det fungerar eller inte, men min fot mår väldigt mycket bättre idag än vad den gjorde i förrgår och efter en kort löprunda idag tror jag faktiskt att jag kan springa både fredag, lördag och söndag. Optimist javisst! Ska i alla fall ge mig på nattstafetten i morgon, även om jag egentligen aldrig varit så värst förtjust i nattorientering. Det är ju så mörkt och ensamt i skogen …

Lämna en kommentar