SportHälsas deadline närmar sig

Det känns som att det nyss var deadline för SportHälsa och nästa vecka är det dags igen. Även om jag har ytterligare en måndag för finlir så fick jag se till att det mesta blev klart idag. Dessutom besökte jag samtliga postkontor på Kungsholmen i jakt på ett försvunnet paket – till fots.

Det är alltid mycket som ska ordnas när det närmar sig deadline, omslag, innehåll, alla bilder och sidor med mera med mera. I oktobernumret av SportHälsa blir det mycket gott och blandat men kanske framför allt ett långt reportage om viktminskning med hjälp av very low calorie diet, vlcd, träningstips från alpina skidstjärnor, hälsomässan med Babben Larsson och mycket mycket annat.

Jag har varit väldigt seg och trött idag och tog ytterligare en vilodag. Har nu hamnat i en soffa i Tullinge och råkade slå på Paradise Hotel och funderar över några saker: Kunde de åtminstone inte försökt att hitta snygga killar? Jag hoppas att Alex Schulman får bra betalt för att göra bort sig … Jag hoppas att det där ”Veckans kanin” är bättre. Funderar också på hur många hjärnceller som krävts för att få vara med. Två? Ska snart dra igång ett spanskt drama i stället. Muy bueno.

Lämna en kommentar