Stockholm i mitt hjärta

Sitter och spanar ut över takåsarna. Spanar ut över det Stockholm som jag till viss del har saknat. Söder. Så klart.

Jag kommer att hålla till i Stockholm större delen av augusti, tror jag. Så är i alla fall planen. Första veckan ska jag bo i Maria och Niklas mysiga trea precis vid Mariatorget. Alldeles perfekt och jag tror Maria förstår att jag kommer att vilja bo i Stockholm framöver efter att ha bott här denna veckan. De åkte till Gotland idag och då fick jag den helt fantastiska möjligheten att låna deras lägenhet. Sweet.

Av någon anledning var jag lite sliten i morse. Det kan bero på den senaste tiden flängande och att jag knappt kunnat packa upp min väska ordentligt de senaste veckorna. Det kan också bero på att jag sprang orientering tre dagar i rad. Men det mest troliga är nog att det beror på sjukt intensivt jobb i veckan och som grädde på moset fest i förrgår.

Jag var dock tvungen att peta in lite jobb idag och bara för att komma i rätt mood har jag redan tapetserat Marias skrivbord med post it-lappar. Det viktigaste på dagens post it-lapp var intervjun med den nyblivna världsmästaren och O-Ringensegraren Rune Carlsson. Det faktum att han vann O-Ringen med över en halvtimme är väl värt att skriva om och reportaget kommer i nästa Skogssport.

Prioriterade en promenad i ett soligt och varmt Stockholm, eller rättare sagt Södermalm. Tog en sväng ner om Zinken, runt Tantolunden och sedan längs vattnet ner mot Eriksdalsbadet. Där brände jag av en 1000 meter crawl och lite till innan jag gick hem och åt fisksoppa. Jobbade sedan på kvällen och försökte dels styra upp min jobbvecka dels hela månaden och dels hela mitt liv. Typ.

Hursomhelst ser jag verkligen fram emot lite tid i huvudstaden och jag ska nog inte sitta sysslolös. Middag med Erika i morgon, till Larssons på Lidingö på tisdag kväll och till Börjesons i Tyresö på onsdag. På torsdag kommer sedan två goda vänner från San Sebastián till Stockholm. Hur ska jag ha tid att jobba?

Lämna en kommentar