En alldeles vanlig vecka, eller inte

Att jag har börjat jobba igen är lätt att notera med tanke på den mängd post it-lappar som jag förbrukat de senaste dagarna. Jag vet inte vad det är med post it-lappar och mig, men jag klarar mig helt enkelt inte utan dem.

För att vara på den säkra sidan har jag dessutom börjat använda ”fästisar” på datorn, vilket skulle kunna kallas elektroniska post it-lappar, men det är inte samma sak. Inte alls. Jag gillar de faktiska post it-lapparna, att kunna dra ett streck över det som är avklarat och att sedan få skrynkla ihop lappen och slänga den i papperskorgen när allt på den är avklarat. Slängde nyss tre stycken och det är en sådan skön känsla att hiva iväg dem.

Jag har försökt komma igång och jobba denna veckan. Det har både varit lätt och svårt. Lätt eftersom jag har väldigt mycket kul och spännande på gång men samtidigt svårt eftersom Stockholm har visat sig från sin bästa sida och jag egentligen har velat njuta av vår vackra huvudstad (som jag i ärlighetens namn har saknat).

Veckans jobb har mestadels bestått av orientering på www.orientering.se samt artiklar både på www.matchdax.se och på www.sporthalsa.se. Extra kul är Malmö FF:s sköna avancemang i Champions League-kvalet, något som svensk fotboll verkligen verkligen behövde och för första gången på väldigt länge känns det riktigt kul att skriva om ”allsvensk” fotboll.

Annars har jag försökt styra upp framtida jobb, både på kort och lång sikt och jag ska försöka styra det här skeppet i den riktning jag vill. Den senaste tiden har det bara kört framåt i ett rasande tempo, vilket visserligen har varit väldigt kul men kanske inte riktigt riktigt dit jag har velat. Nu är det dags att ta kontroll över rodret.

Bland mycket annat den närmsta tiden ska jag försöka genskjuta en viss längdskidåkare någon gång i augusti. Det är dock inte det lättaste med läger i Östersund, några dagar i Åre, rullskidtävlingar i Norge och läger i Vålådalen på schemat. Jag får se om jag får för mig att åka en sväng till Vålådalen, även om det inte direkt är ett ställe man bara passerar, eller om jag helt satsar på klassiska Hudiksvall i slutet av augusti. Jag tror nästan på det sistnämnda.

Efter att ha varit storstadsbo i en veckas tid är det snart dags för omväxling. Jag funderar faktiskt på att slå till med en vecka i paradiset, läs Bosön.

Lämna en kommentar