Surfing ar ingen lek

Det dar med surfing ar svart valdigt svart. Och hur bekvam man an kan kanna sig med sma vagor (typ 1 meter) sa blir det sa valdigt mycket svarare nar de blir storre OCH brantare (som igar).

San Sebastian bjuder dock pa bra surfforhallande. I forrgar var det anon igar lite svarare och de 4 meters-vagorna som vantas idag har gjort att vi inte har nagon surfing pa schemat. Darfor tankte jag ta igen det med tva pass i morgon, ett pa morgonen och sedan ett med gruppen pa eftermiddagen.

Att paddla och att sen ta sig upp och sta pa bradan ar ju egentligen inte sa svart. Det svara ar vagorna och att lara kanna dem och det verkar ibland helt omojligt att valja ratt vag bara genom att spana bland de alla. Men som Miguel sa: Han haller i surflektioner sex dagar i vecan och surfar nar han ar ledig, sa inte konstigt att han har lite lite mer kansla for det dar med vagor an vad jag har.

Var hur som helst helt morbultad efter 1,5 pa bradan igar, efter att ha varit i den beromda ”torktumlaren” massor av ganger. Galet! Dessutom lyckades jag trassla in mig i min leach och skara mig pa ankeln en gang. Men skam den som ger sig …

Lämna en kommentar